’MinorityReport0’ adı altında yapılan çalışmalar, her şeyi amaçsız zannedenlerin bilinçlenmesi için birer örnektir.

25 Mayıs 2013 Cumartesi

Akıl Kontrolü, Kumanda Edilen Robot Askerler Bölüm I ve II.


Akıl Kontrolü, Kumanda Edilen Robot Askerler Bölüm II.

 (İlerleyen bölümde kullanılan bazı fotoğraflar +18, bu konuda hassas olanların dikkatine.)

Kitleleri etki altına almak, yönlendirmek ve istihbarat için eğitilen köleler.

Pussycat Doll, bu üç kelime içerisinde tam teşekküllü bir köle taşıyor. Neden bu kelimeleri inceliyoruz. Bu kelimeler aslında seks köleleri için kullanılan anahtar kelimelerin birleşimidir.

Pussy, cat, doll.

Pussy kelimesi küçültme ifadesi olarak kullanılır. Aynı zamanda kadın cinsel organı için de kullanılır. Bazen ayırt etmesi güçtür ki ima için biçilmiş kaftan bir kelimedir.

Cat, kedi demektir. Pussycat de kedicik demektir. Akıl kontrolünde kedilerin cinsel özelliği programcı tarafından köleye aktarılır. Hatta eğitim sürecinde kedilerin tüm özellikleri ve hareketleri köleye empoze edilir. Köle kendini kedi zanneder. Onun duyarlılıklarının aynısını sergiler.

Doll ise oyuncak bebek ya da çekici, hafif akıllı kadın anlamlarında kullanılır.

Özellikle kıyafetleri cinsel dürtüyü harekete geçirir. Fakat gizlenme anında tamamen farklı bir karakterdir. Bukalemun gibi ortama uyum sağlar. Maske dahi kullanabilir. Tıpkı ‘kedi kadın’da olduğu gibi. Maske sadece yüzü gizlemek anlamında değil de kılık kıyafet değiştirme anlamındadır. Peruk, kıyafet, konuştuğu dil ya da aksan gibi. Ya çocuksu tarafını ya da yetişkin tarafını sergiler. Bu da seviye seviyedir. Yetişkin seks köleleri en üst seviyedirler. Üstün yeteneklere sahiptirler. Olaya hakim olmak ve etkin yönetme gücü hatta yeri geldiğinde çarpışma, dövüş gibi. Sadece cinselliklerini değil  aynı zamanda zekalarını da devreye sokarlar.

Konuyu alt başlıklarla inceleyelim ki konunun anlaşılması kolaylaşsın.

 Doll.
 -Maske

Maske, asıl şahsiyeti saklar. Tamamen boş bir yüzden ibarettir ya da istenilen karakter maskeye kodlanır. Programcı maskeyi, kölenin üslenmesi için zorladığı karakteri daha kolay kabullenmesi için kullanır.

Maske, kölenin bölünmüş olan karakterini temsil eder.

Grup Hepsi’nin Madame Figaro dergisine verdikleri pozlarında, gazeteden elbiseler giyiyorlar. Makyajla yüzleri ‘porselen surat’a çevrilmiş. Özellikle tek gözünü büyüteçle göstermiş.

Porselen surat, oyuncak bebek yüzüdür ve maskedir. Cansız ve yönlendirilen oyuncak bebekler gibi yönleriliyorlar. Bu durum, maskenin arkasına saklanarak istenilen her türlü kıyafeti giyip, istenilen hareketleri yaptıkları ve istenilen hale büründükleri anlamına geliyor. Öz benlikleri ile sahnedeki karakterleri tamamen ayrı.

Masonlukta Maske

Masonluk ile akıl kontrolu içiçedir. Ögretiler birer akıl kontrolüdür. Ki zaten bu sistemi oluşturan da iblistir. Etkili olması ve nefisleri ele geçirebilmesi için bu sistemi kurmuştur.

Maskeliler çünkü aldıkları roller kendi öz benliklerinin önünde. Onlara o rolü biçen de iblisin ta kensidir. Bu bir sistem ve bunun içerisine giren kurallarına göre hareket eder. Ancak hayatında kararlarını alırken iradesini kullanacak kadar güçlü ve karakterli olanlar ise inançlarına göre hareket ederler.

 Kurtlar Vadisi, tapınak şövalyeleri ayini.

 Eyes Wide Shut, ayin.


Maske takan ünlülerden birkaçı.

ELLE Style Awards, Tuğçe Kazaz, Serenay Sarıkaya.



Nurgül Yeşilçay.


 -Oyuncak Bebek

Oyuncak bebek de kölenin bölünmüş karakteridir. Kölenin birebir özlelliklerine sahip bebekler bile yapılabilir.

Hipnoz, uyuşturucu ve elektroşok ile yaşatılan travma sonrasında oyuncak bebeğe yapılan işlemi köle kendinde gerçekleşiyormuşçasına hisseder. Tıpkı vodoo’da olduğu gibi. Programcı oyuncak bebeği özellikle köleye işkence etmek için kullanır.

Çok uzaklara gitmeden kendi ülkemizden örneklendireyim.

Grup Hepsi’nin ‘yalan’ klibinde, animasyonla yapılmış oyuncak bebek hallerini görüyoruz. Gerçek halleriyle de oyuncak evin içindeler.
Gökkuşağı renklerinden oluşan odalar akıl kontrolü tetikleri; ışıklar, çiçekler, balonlar, baloncuklar ile dolu ve bir de ayna var.

 Tülin Şahin hareketsiz, cansız bir oyuncak bebek gibi.

 Kendi’nin de oyuncak bebek programına maruz kaldığı fotoğraflarla yansıtılmış.

 Kerli, kıyafeti, büstiyeri, çarpı şeklindeki parlak bantlarla ve aksesuarlarla oyuncak bebek karakterini ve seks kölesi olduğunu tamamen dışavurmuş.

Jessica Alba’nın oyuncak bebek kişilikleri. Bu pozlar dışındaki pozlarında da birbirinden farklı ruh hallerine sahip kişiliklerini gösteriyor. Kimi sinirli, korkmuş kimi de kendinden emin ve korkusuz. Bu pozlar, ona uygulanan programlar sonrasında oluşan karakterlerini yansıtıyor.

Aynı biçimde Avril Lavigne’nin de oyuncak bebek kişilikleri.

Perukların ikisi de sarı renk olmasına karşın tamamen birbirinden farklı kişilikler. İlk fotoğrafta donuk, kısa saçlı ve yakut renginde ayakkabılar giymiş. İkincisinde ise saçları uzun ve dağınık. Aynı zamanda elindeki bebeği yakarak eziyet gördüğünü ve intihar eğilimli olduğunu göstermiş.

Son olarak the pussycat dolls tam da konunun örneği. Amerikan gösteri kızları topluluğu denebilir. Oyuncak bebek kıyafetlerini, iç çamaşırla birleştirerek tam da istenilen karaktere bürünüyorlar. Bilinen üyeler dışında the pussycat dolls’a porno sektöründe alenen yer alan ünlüler de mevcut. Carmen Electra, Pamela Anderson ve Paris Hilton gibi. Zaten yaptıkları gösterilerle ve danslarla şehvetle vücutlarını sergiliyorlar.


-Manken

 Manken kelimesinin İngilizcesi ‘mannequin’dir. Mannequin, kelime olarak ‘man a kind’ı çağrıştırıyor. Yani adam ya da insan gibi olan.

Cansız mankenler, yapay insanlardır. Görüntüleri neredeyse birebir insana benzer. Bu sebeple akıl kontrolünde kölelere onların özellikleri işlenir yani cansız, hissis, düşünemez olmaları.

Cansız mankene bürünenler, tüm insani özelliklerden sıyrılması empoze edilmiş kölelerdir. Yine bu yüzden podyumda kıyafet sergileyenlere manken denir. Podyumda kıyafeti taşıyan değil kıyafet önemlidir. Bu da, akıl kontrolünün en büyük şubesi olan modanın insanları nasıl da değersiz hale getirdiğini açıkca gösteriyor.

Megan Fox, tıpatıp benzeri mankenle poz veriyor. Videosunda bile hareket etmezse gerçekten de cansız mankenden ayırt edilebilir bir yanı yok. Resmen kanı donmuş gibi. Programlanmış bir köle olduğu çok açık.

Daha önce paylaştığım cansız manken pozlarına da bakabilirsiniz. Orada da aynı durum mevcut.

 Pussy cat.

Kedi kadın’ı inceleyerek örneklendireyim.

Kölenin sıkıntılı bir hayatı var çünkü bu sürecin sonunda bambaşka bir dünyaya şahit olacak. Kölenin o dünyaya şahit olduktan sonrasında yaşadıkları; sır, ölüm, travma.

Sır, sırra erişmeyen insanların direkt olarak içine düşmediği bir dünya. Ölüm, eski hayatının sona ermesiyle yeni kurallara adım atmak.

Programcı tarafından oluşturulan oyuncak ev ve odaları, kölenin aklının içini ve bölümlerini yansıtır. Oyuncak evde yapılan tasarım aslında kölenin aklının tasarımıdır. Sonrasında aklındaki kırılmayla oluşan karakter, seks kölesi kedi karakteri. Köle aracılığıyla kitlelere yansıtılan kedi tavırları.

1992 Batman Returns, Kedi Kadın;

 Yunan kökenli Selina isminin anlami ‘ay’. Ayın tesirinde olan bir kadın.

Selina Kyle, Gotham şehrinde yaşayan, kendi halinde ve çekingen biridir. Shreck’de sekreterlik yaparken patronunun Gotham’ın elektiriğini çalarak enerji istasyonu inşa edeceğini öğrenir. Bunu ağzından kaçıran Selina’yı patronu binadan aşağı atar ve Selina için bambaşka bir hayat başlar.

Düştüğünde kediler yanına geliyor ve izleyiciye yansıtılmayan bir ayinle ruh, onun ölü bedenine giriyor. Elindeki ve başındaki kanla, şeytan için dökülen kanı gösteriyorlar. Bu ölümle Selina artık geri planda kalıyor ve bedenine sahip olan ruh ise yeni bir hayat sürmeye başlıyor.

Gözleri aralık ve gözleri yukarıda. Ruhu çıktı yani ölümü gerçekleşti. Bedeni ruhsuz ve ona sahip olmak isteyen ruh orada.

Filmde bu şekilde gösteriliyor aslında gerçekten ölmüyor, bir anlık yaşam belirtisi göstermiyor ve gerçek manada ruhu çıkmıyor sadece geri plana atılıyor. Cin yönetimi ele alıyor.

Ruh onun bedeninde canlanıyor. Ruh, şeytan veya şeytani cin. Cinlere ve şeytanlara ruh olarak da hitap edilmesinin sebebi metafizik alemde bizim göremediğimiz bir yapıya sahip olmalarından kaynaklanıyor.

 Evine geliyor ve eski hayatının istemediği bir hayat olduğunu görüyor. Gidip buzdolabından süt alıyor ve içiyor. Özellikle kedi kadın olduğu için süt içiyor.

 Evin diğer odasına giriyor. Oyuncak evi talan ediyor. Aslında o ev, onun dünyası ve kendi dünyasını talan etmiş oluyor.

Dolabındaki deri ceketten kendine eldiven ve kedi kadın kostümü dikiyor. İki karakterin birleşimini görüyoruz. Selina ve siyah eldivenli kedi kadın.

Duvarda ışıklı harflerle “hello there” yazıyor. Bu yazının ‘o’ ve ‘t’ harflerini kırıyor. “hell here” yani cehennem burada yazıyor artık.

Dikiş aparatlarından da kendine kedi tırnağı yapıyor. Artık kan dökmeye başlıyor.

Çalıştığı yere gidiyor. Shreck’in logosunun kedi olması da bir kod. Kıyafetindeki dikişlerle de beyninin ve vücudunun deneylerden geçtiğini tabiri caizse kesilip biçildiği ima ediliyor.

Masonik zemin üzerinde cansız mankenlerin yani karakterlerinin arasında. Aktif olan kişiliği ise seks kölesi kedi karakteri.

Kedilerin tüm hareketleri köleye işlenir. İşte filmde de bu gösteriliyor. Kedi kumunun içinde.


Tavırları tıpkı kedi gibi.

 Değişim yaşadıktan sonraki hali.

Kediler gibi dokuz canı varmış gibi gösteriliyor.


2004 Kedi Kadın;

Patience Phillips.

Eski Mısır’da Kediler.

Kedi kadın.

Mau kedisi Patience’ı kedi kadınlığı hak edip etmeyeceğini öğrenmek için sınıyor. Şeytani cin, kedi kadını ele geçirmeden önce mau kedisi şeklinde.
 

Patience, hayatını tehlikeye atarak kediyi kurtarmak için çıktığı güneş şeklindeki pencerede çarmıha gerilmiş bir vaziyette duruyor.

 Daha sonra çalıştığı yere gittiğinde markanın ürünü olan kremin insan sağlığına zarar verdiğini öğreniyor ve kendini belli ettiği için ölüm emrini veriyorlar. Kaçtığında korkuya kapılıp atıkların kanalına giriyor. Onu öldürmek isteyen adamlar atıkları boşaltıyorlar ve Patience aşağı düşüyor ve boğularak ölüyor.

 Kedinin bedenindeki şeytani ruh onun bedenine giriyor.

Gözlerinde değişim gerçekleşiyor.

 Evine dönüyor ve camda yansımasını görüyor ve şaşkın bir ifadeyle kendine bakıyor. Sabah olduğunda ise geceyi hatırlamıyor bile.

 Kedinin sahibine aslında bilmeden programcısına gidiyor. Ev, oyuncak ev tarzında ve etraftan soyutlanmış olduğundan ilgi çekiyor.

Programcı: Gece yarısı. Eve daha önce hiç yabancı getirmezdin.”

Patience’a anlatıyor; “Programcı: Mısır Mau’su. En ender tür. Tapınak kedileri. Mau’ların gizemli güçleri olduğu söylenir. Patience: Ortadan kaybolmak gibi mi? Programcı: Pek çok şeyin yanısıra.”

Programcı, tasarlanan davranış biçimlerini köleye dayatır. İşte bu karede olduğu gibi kedi otuna karşı hassas tıpkı kediler gibi.

Abartılı bir şekilde bir sürü balık yiyor.

Ve mücevher programlaması. Kölelenin hangi aşamada olduğu mücevherle de anlaşılır. Ametist, yakut, zümrüt gibi. Mücevher aynı zamanda kölenin geçirdiği bu zorlu sürecin ödüllendirmesidir. Metaller de aynı şekilde kullanılır. Özellikle çocuklarda bronz, gümüş, altın ile ödüllendirmek ve seviyelendirmek gibi. Yetişkinliğe erimiş ve en yüksek seviyedeki kölenin mücevheri elmas, pırlantadır.



 Saçını kesiyor. Güçlü bir karaktere sahip olduğunu kendine göstemek için bunu dışa vuruyor. Ve seks kölesi aynı zamanda yönetici kişiliğini belli etmek için de saçlarını ara ara sarıya boyuyor.

Bu değişimler hem kölenin iç dünyasını dışa yansıtır hem de diğer kişileri etkiler. Görünüşüyle sahip olduğu özelliklerini normal insanlara kodlamış olur. Zaten bu kölelerin oluşturulmasının amacı da budur. Kitleler için birer rol model. Yetiştirilen köle kitlelere sevdirilir ve o kitlelerde kölenin davranışları canlanır. Bir taşla milyonlarca kuş misali.

İnsanlar kendine özgü değil de, davranışları kodlanmış köleler olarak hem mutluluk hem de bunalım arasında gidip gelirler. Yönlendirildiklerinden de bihaber yaşar hale gelirler. Sonuç olarak da geldiler.

Yeteneklerini ilk kez sergilediği yer. Gece çaldığı pırlantaları hatırlamıyor.

Yukarıda da bahsettiğim gibi pırlanta, kedi kadının en üst seviyede olduğunu ve üstün yeteneklere sahip olduğunu gösteriyor.

---

Her zaman filmlerde olduğu gibi baş rol internetten araştırma yapıyor. Aslında bununla da, internetten gerçeklerin öğrenilebileceğini göstermiş oluyorlar.


Cadılar.

Şeytanlar.

Kedi kadınlar.




Arama: kediler, kadınlar… Kedi Sever Kadınlar Kulübü… tarihte kediler…Kedi tarikatlari…Şeytani Kediler…Cadılar…ŞEYTANLAR Eski Mısır’da Kediler…Yüce Bast, Mutluluk ve Bereket Tanrıçası…1940’ta getirilen Mısır Mau’su…” Patience: Gece yarısı.”

Tekrar programcısına gittiğinde, programcısı ona başına gelenin ne olduğunu anlatıyor.

Programcı: Geri geleceğini biliyordum. Hazır olduğunda. Tanrıça Bast. Mau’lar Bast için kutsaldır. Onun elçileridir. Patience: Bunu sen mi yazdın? Programcı: 20 yıl boyunca profesörlük yaptım. Ta ki bana kadro verilmeyene kadar. Erkek akademisyenler. Bast nadir bir tanrıçadır. Ay ve güneş tanrıçası. Tüm kadınlardaki ikiliği temsil eder. Uysal ama saldırgan. Şefkatli ama yırtıcı. Patience: Bunların benimle ne ilgisi var? Programcı: Geçen gece ne oldu? Patience: Hatırlamıyorum. Programcı: Anlatmamı ister misin? Patience: Evet. Programcı: Öldün. Patience: Ne? Ölmedim. Patience: Bana baksana, buradayım! Programcı: Öldün. Ama yeniden doğdun. Patience: Delisin sen. Kedi delisi bir kadınsın. Programcı: Gece yarısı kaderini biliyordu. Bu yüzden seni sınadı. Sana vereceği bir armağana layık olup olmadığını görmek için. Öyle bir armağan ki hayatını değiştirecekti. Sana yenisini verecekti. Yalnız değilsin çocuğum. Daha önce de kurtardıkları oldu. Bak.”




İlk kedi kadın karakterini canlandıran Michelle Pfeiffer’ın fotoğrafı da orada. Bu, gerçekten de Michelle Pfeiffer’ın o karaktere sahip olduğunu ‘anlamak isteyen için’ durumu kanıtlıyor.

Programcı: Kedi kadınlar toplumun kurallarına bağlı değildir. Kendi arzularını takip ederler. Bu bir nimet ve lanettir. Çoğu zaman yalnız olup yanlış anlaşılacaksın. Ama diğer kadınların asla bilemeyeceği bir özgürlük yaşayacaksın. Sen bir kedi kadınsın.”

 ” Programcı: Her görüntü, her koku, her ses daha yoğun olacak. Vahşi bir bağımsızlık, eksiksiz bir güven. İnsandışı refleksler. Patience: Artık Patience değil miyim? Programcı: Patience’sın. Ve Kedikadın’sın. Bunu kabul etmelisin, çocuğum. Ömrünü kafeste geçirdin. Kim olduğunu ve ne olduğunu kabul ederek özgür olabilirsin. Ve özgürlük, güç demektir.”

Programcının arkasındaki çerçevelerde kelebekler ve kölenin travma geçirdiğini gösteren bir çizim var.

Seks kölesi kedi karakteri sadece bu filmlerin içine sıkışıp kalmıyor ki, iki film aracılığıyla bu karakter kitlelere empoze ediliyor.

Kedi karakterine sahip olan sanatçıların bu karakterlerinin kitlelere yansıtılması.

Ünlülerin nasıl plan ve program içerisinde yükselip ilerlediklerini anlamak için akıl kontrolünün varlığından haberdar olmak gerekir. Sadece ünlüler köle değil elbette. Göz önünde olanların gidişatından toplumun gidişatını çözebiliriz. Çünkü onlar toplumun dinini ve ahlakını, iblisin dinine ve ahlakına dönüşmesinde kullanılan etkili birer silah.

Nicole Scherzinger.

Nicole, klipte bir ajan ve casus. Hem açık hem de gizli olarak görev yapan yetiştirilmiş bir köle.
Biri halkın kahramanı iken diğeri azılı bir suçlu. Halbuki iki karakter de aynı amaç doğrultusunda görev başında.

 Desteklenen bir kahraman hatta medya tarafından sevdirilen bir lider.


 Diğeri ise izlenen politikaya göre görevlendirilen bir casus.

 İkisi de her anlamda ele geçirilmiş köle. Gizli olarak halkın arasına sızan Nicole kedi kadın kostümü giyiyor.

 Kahraman olarak lanse edilen köle.

 Suçlu olarak lanse edilen köle.

 Arabası yani programcısı onu görevine göre şekillendiriyor. Klasik arabayı süren Nicole, halkın beğenisi kazanan biri. Yakın mesafeden gitmesi ona zarar vermez.

Motosiklet kullanan Nicole da bir suçlu ve gerektiği anda ortadan kaybolması söz konusu. Duruma göre de manevralar yapmasını sağlayacak meziyetleri olmalı. Bu yüzden motosiklet kullanıyor.

Francisco Lachowski.

Bu kadar kızın arasına bir de erkek örnek vereyim. Sadece kadınlar cinsel köle değil elbette erkekler de aynı şekilde. Hele de günümüzde bunu sezmek pek de zor olmasa gerek.

 Son zamanlarda pek meşhur olan Francisco, birinci fotoğrafta maske takmış. Sakladığı bir kimliği var. İkinci fotoğrafta omuzundaki askıda mavi kuşlar var. Önceki yazılarımda ve youtube videolarımda da bahsettiğim gibi mavi kuş, CIA’in akıl kontrolü projesi BLUEBIRD’ü temsil eder.

Bölünen karakterlerini gösteren ilk fotoğrafta, siyah deri kıyafet giymiş ve vahşi bir tavır takınmış.

Diğer iki fotoğrafta da, erkek cinsel organını temsil eden objelerle poz vererek seks kölesi olduğu yansıtılmış.

Christina Aguilera.


Christina’nın karakterlerini açıp kapattığı gösteriliyor. Bunu, programcısının ona verdiği komutlarla yapıyor.

 Kendi başına olmadığını, yine ona komut veren programcısı olduğunu ve onun aracılığıyla bunu gerçekleştirdiğini hemen yan tarafındaki robotla gösteriyorlar.


Çizimdeki aynı pozu veriyor. Maskeli haliyle kedi kadın filmdeki gibi görünüyor.

“I’m not myself tonight” klibinde de yine seks kölesi kedi karakterini sergiliyor.

Tek gözünü belirtmiş. Sembolizm de olması gerek tabii ki.

Parlak kıyafet giyiyor. Bu, üst seviye kedi karakteri olduğunu gösterir. İlerleyen sahnelerde de kedi karakterini sergiliyor. Kendini sunuyor ve süt içiyor.

Rihanna.

Kedi karakterini Rihanna ile bitireyim. Sanatçı ve magazincilerin seks kölesi olduğunu, içiçe ve işbirliği içerisinde olduklarını anlatan bir klip.

-Monarşi Kelebeği.

Kelebek, ruhu temsil eder. Tırtıl başkalaşım sürecinden sonra muhteşem bir görünüme sahip olur. Bu iki varlığın bir araya gelmesi gibi bu da tek bir yapıda gerçekleşiyor. Zaten insanın bir ruhu ve bir bedeni vardır. Bir ruhtan başkası bir bedene fazla gelir. Direksiyon kimin eline geçerse o arabayı istediği yolda istediği yöne sürer. Kişilik bölünmelerinde de eğer insanın kendi dışındaki varlık baskın gelirse o varlık direksiyondadır demektir.

İnsan ve cin birlikte, tek başlarına yapamayacaklarını yaparlar. Akıl kontrolünde de yapılan budur. Travma, elektroşok, hipnoz, uyuşturucularla bir köle tırtıl gibiyken kozadan çıktıktan sonra farklı bir karaktere sahip olur. Bu karakterde baskın ama görünmeden yönlendiren cindir. Akıl kontrolüyle yaşatılan bu değişim kötü emellere alet olur. En önemli olan irade insanın elinden alınır. Yine dediğim gibi bu art niyetli düzende insan kemale erip olgunlaşmış gibi görünürken, yapmasını istedikleri onu doğru olmayan yolda yitirip, soldurur.

Naz Elmas.

 Naz, ilk fotoğrafta mantarın üzerinde oturuyor ve kelebeğe baygın bir bakışla bakıyor. Mantar, uyuşturucuyu temsil eder. Tam da anlatılmak istenen bu, travma, hipnoz ve uyuşturucu ile yaşatılan değişim.

İkinci fotoğrafta şişenin içinde bir peri, cin. Çıkartılmak üzere orada bekleyen bölünmüş kişiliği.

 Akıl kontrolü ile uygulanan masal karakterleri, sindrella ve uyuyan güzel kişilikleri.

Nil Karaibrahimgil.

 Tek göz sembolizmi. Onlar tarafından izleniyor. Bölünen karakterini temsil eden çizilmiş kelebek kanatları.

Sonuç  Olarak

İblisin dolayısıyla siyonizmin, illuminatinin, masonların oluşturduğu düzendeki medya sektöründe her şey bir anlam ifade eder. Objelerle, kodlarla ve kurguyla hem kendilerini anlatırlar hem de bunu halka empoze ederler.

Anlattığım konular da buna örnektir. Oyuncak bebek ve kedi karakteri programlarıyla erkek ve kadınları seks kölesi yapıyorlar.

Nasıl Nicole klibinde casus olduğunda kedi kadın kostümü giyiyorsa bu objeleri ve kodları kullanan sektördeki ünlüler de aynı şekilde halkı yönlendiren ve halkın arasına sızan casuslardır. Zaten yönlendirme için silah gibi kullanılanlar en çok siyasetçiler ve ünlülerdir.

12 yorum:

  1. öncelikle blog sayfanız açtığınız iyi oldu hayırlı olsun, bir daha ki konu ne öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim. siyasi bir video ya da yazı, hazırlık aşamasında henüz.

      Sil
  2. size bir şey sormak istiyorum izninizle, cevap verirseniz çok makbule geçer. Sorum Türkiye'de ki bütün sanatçıların bu sektöre hizmet ettiğini düşünüyorum oynadığı filmler,çeşitli reklamlar vs.. Siz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sektör art niyetli düzene teslim, zaten bu sektörü inşa eden de kendileri. içerisindekiler de onların kararları doğrultusunda hareket ediyor.

      Sil
  3. şey sıla,tarkan Gökçe ile ilgili videoyu yazıya dönüştürüp paylaşa bilirmisiniz?

    YanıtlaSil
  4. Çok yararlı teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. bu maske konusuna değindiğiniz çok iyi oldu çünkü son zamanlarda kliplerde fazlasıyla görmeye başladık teşekkürler Allah razı olsun..

    YanıtlaSil
  6. öncelikle selamun Aleyküm sizden bir şey isticem ben bir video hazırlıyorum islam ile ilgili ama fon müziğine ihtiyacıcım youtube kanalınızdaki ünlülerin akıl kontrolü 3/4. Videolardaki fon müziği ismini verir misiniz lütfen o fon müziğine ihtiyacım var lütfen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aradan zaman geçtiği için şuanda hatırlayamıyorum. clint mansell ya da clams casino'nun müziklerine bakabilirsin.

      Sil
  7. Selamun Aleyküm, sormak istediğim bir soru var.
    Bir süredir siyonizm, illuminati hakkında araştırma yapıyorum, sizin blogu da gördüm.
    Teşekkürler çok bilgilendirici yazılarınız.Benim sormak istediğim, neden bunlar bu kadar açıktan yapılıyor ? Mesela şarkı sözlerinde, kliplerde anlatılanlar...Yaşadıklarını bu kadar açık bir şekilde anlatınca kendilerini ele vermiş olmuyorlar mı?

    Çünkü şarkı sözlerini başka kişiler yazıyor, sadece bizim gördüğümüz kişi okuyor. Neden bu sözlerde böylesine açık bir şekilde anlatılıyor. Mesela Sıla'nın klibinde, elektrik şokunu yaşadığı an tasvir edilmiş, bize bununla vermek istedikleri nedir ki ?

    Ya da koreli bir kız grubu olan f(x), electrik shock adlı şarkısında, şoklandıklarını, bir şey hatırlayamadıklarını felan söylüyor, ama bu sözler başkaları tarafından yazılıyor. Yani onları bize bunu söylemeleri de mi, bizde yaşamış gibi etki bırakır ?

    Cevabınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleyküm selam, ben teşekkür ederim. Art niyetli düzende, görünen yüz sanatçı ve arkaplandaki kişiler, menajer, yönetmen, söz yazarı ya da modacı her biri zaten sistemin içerisinde ödün vere vere istenilen profile dönüşüyorlar ve kabul görülür olmak için onlara dayatılan öğretiye göre hareket etmek durumundalar aksi taktirde sektörde yer alamazlar ve yükselemezler. Bu yüzden hepsi aynı yaşanmışlıktan ağız birliğiyle bahsediyorlar. Özelliklebu durumun yıkıcılığını, baskıcılığını aktarıp ruhsal ve cinsel duyguların aşırılığını yansıtmak kitleleri, düzenin istediği "insan tipi"ne getirmek için yeterli. Art niyetli düzenin istediğibu vekölelerinin farkındaolarak veyaolmayarakyaptıkları bu operasyon kitleler tarafından farkedilse de yalanlarına ve inkarlarına sığınarak devam ediyorlar. nedeni ise köle olmaları ve bundan kurtulacak güce, düşünceye ya da isteğe sahip olmamalarıdır.

      Sil
  8. büyük ihtimalle bu yazdığımı gormeyeceksin ama yinede yazıyorum çünkü içim rahat etmiyor.geçenlerde revolution seyrediyordum ve birçok şey dikkatimi çekti özelliklede 2.sezonda 5. ve 6.bölümde (daha sonraki bölümlerdede olduğundan adım gibi eminim).Konusunu azda olsa biliyorsundur.O yüzden kısaca anlatmam gerekirse elektrik kesintisinden sonra tekrar yavaş yavaş toparlanan ve birlikte yaşamaya başlayan halka bi kabile saldırıyor,işler iyice kötüleştiği sırada ise güya united state den olduklarını ve küba dan geldiklerini söyleyen kalabalık bir asker topluluğu onların imdadına yetişiyor.ilk başta herkes sevinsede ana rollerdeki racheal,miles gibi karakterler ve ben onlardan şüphelenmeye başladık ve haklı çıktık ! mühürleride üçgen içinde tek göz ! kasabanın gençlerini alıp kamplara götürüyorlar tabi halkada onlara daha iyi bir yere götürdüklerini söylüyorlar ama ilerleyen dakikalarda aralarından bir kadın tom neville e onları dünyadaki en korkunç yere götürdüklerini,orada onlars lsd ve melek tozu verildiği falan
    söylüyor.yani akıl kontrolune uğruyorlar.neyse umarım bi bakarsın,Allaha emanet ol...

    YanıtlaSil